Home > Industrieën > Post, papier en karton

Post, papier en karton

Post
Rotrans Belting biedt een ruim assortiment aan procesbanden welke ontwikkeld zijn in samenwerking met de toonaangevende gebruikers, machinefabrieken en specialisten op het gebied van postsortering. Binnen dit vakgebied heeft Rotrans Belting ervaren specialisten die beschikken over uitgebreide en diepgaande kennis.


Mailing en couverteren
Uit voorraad leverbaar volgens specificatie van de fabrikant oa:
  ● Invoerriemen
  ● F1 procesriemen
  ● Aandrukbanden (ook voorzien van Neopreen celrubber)
  ● Slijtvaste aandrukwielen voor foliebanen

  Voor merken als: Buhrs, Sitma en vele anderenPapier
Met een marktaandeel boven de 30% is Habasit al jaren marktleider in de papier- en printing industrie. Nauwe samenwerking met leveranciers en gebruikers vormt de basis voor kwaliteitsproducten. Rotrans Belting heeft zich gespecialiseerd binnen dit marktsegment. Maak gebruik van deze specifieke kennis en vraag om meer informatie.


Feeder belts
Rotrans Belting levert snel, volgens OEM specificaties, invoerbanden (feeder belts) met superieure rubber-compounds. Hierdoor ontstaat een optimale frictie, anti-glazing, lange levensduur en de grote flexibiliteit van deze compounds voorkomt het scheuren.

Feeder belts voor merken als: Asahi Machinery, Bobst, Escomat, Grassi, International Paper Box Machine, Jagenberg, Martin, Nikko, Paktec, Tanabe, Vega, Ward Machinery en vele anderen.


Kartonnage
Rotrans Belting biedt een volledig assortiment kwaliteitsbanden en -riemen voor de kartonnage industrie van karton tot eindproduct.Deze banden en riemen zorgen voor een betrouwbaar proces en een grote productiviteit. Een aanspreekpunt vereenvoudigt uw inkoop, maakt voorraad houden en onderhoud overzichtelijker; draagt bij aan standaardisatie en werkt kostenbesparend.